Live Streaming Perak vs Terengganu FINAL Piala Malaysia 27.10.2018

live streaming perak vs terengganu

Aksi saingan Piala Malaysia berada di kemuncak aksi apabila hanya pasukan Perak dan Terengganu berjaya ke peringkat final. Dengan rekod Perak menewaskan Sabah dan Terengganu menewaskan JDT pada aksi separuh akhir Piala Malaysia, kedua-dua pasukan itu akan dipertemukan di Stadium Shah Alam bagi menentukan kejuaraan. Saksikan live streaming Perak vs Terengganu malam ini.

Live Keputusan

Pasukan 9:00 PM Pasukan
Perak 3 – 3 Terengganu
4 – 1


Video Live Streaming

“siaran langsung akan diletakkan sekiranya ada pautan disediakan dalam internet”

Siaran Alternatif: Video Live Bola Sepak

Jadual dan Kedudukan Terkini Piala alaysia 2018


Butiran Perlawanan Perak vs Terengganu

Tarikh: 27 Oktober 2018 (Sabtu)

Masa: 9:00 Malam

Tempat: Stadium Shah Alam


Pada separuh akhir pertama, Perak berjaya membenamkan Sabah dengan keputusan 5-0, manakalah separuh akhir kedua, Sabah hanya meraih keputusan seri di gelanggang sendiri seterusnya melayakkan pasukan Perak ke final. Manakalah pasukan Terengganu pula berjaya ke final akibat kegagalan JDT mendapat kelebihan gol di gelanggang sendiri.

Perlawanan malam ini pasti menjadi tumpuan penyokong kedua-dua pasukan itu. Jualan tiket dikhabarkan sudah hampir terjual. Negeri Terengganu mengumumkan hari cuti pada ahad sama ada menang atau kalah. Manakalah Perak yang dipimpin Hasnul Zulkarnain menjanjikan bas percuma ke stadium. Apa pun saksikan live streaming Perak vs Terengganu dalam perlawanan paling berprestij ini.