Live Streaming Perak vs JDT Liga Super 10.7.2018

live streaming perak vs jdt

Saksikan Live Streaming Perak vs JDT dalam siri perlawanan Liga Super 2018. Kedua-dua pasukan hebat akan berentap untuk merebut kejuaraan liga yang akan berlangsung sabtu ini. Jangan lepaskan peluang menyaksikan perlawanan secara langsung dalam laman ini.

Video Live Keputusan

Tuan Rumah 9:00 PM Pengunjung
Perak 1 – 2 JDT

“siaran langsung akan diletakkan sekiranya ada pautan disediakan dalam internet”

Video Live Streaming

Saluran Alternatif: Video Sukan Malaysia

Kedudukan Terkini Carta Liga Super Malaysia 2018


Jadual Perlawanan Perak vs Johor Darul Takzim:

Tarikh: 10 Julai 2018 (Selasa)

Masa: 9:00 malam

Tempat: Stadium Perak, Ipoh


Kedudukan terkini carta liga menunjukkan pasukan Perak dan JDT sebenarnya berada dalam keadaan selesa di mana Perak berada di tangga ke tiga dan JDT berada di tangga ketujuh namun tidak pernah kalah perlawanan. Perlawanan malam ini mungkin menyaksikan persaingan yang sengit. JDT sudah tentu akan pastikan kemenangan akan menjadi miliknya dan itu sudah pasti wajib dikekalkan agar kedudukan tidak jatuh menjunam. Namun Perak tidak mudah memberikan laluan mudah untuk JDT lebih-lebih lagi perlawanan ini akan berlangsung di Gelanggangnya sendiri.

Adakah JDT berjaya kekalkan kemenangan atau sekurang-kurangnya berjaya membuat keputusan seri kepada Perak? Saksikan perlawanan kedua pasukan itu malam ini secara live dan ikuti keputusan semasa carta Liga Super 2018.