Live Streaming Maharaja Lawak Mega (MLM) 2019

live streaming maharaja lawak mega

Live Streaming Maharaja Lawak Mega (MLM) Musim 2019. Saksikan siaran langsung persembahan daripada semua peserta MLM 2019 yang akan menghiburkan anda. Aksi lucu dan kelakar yang menjadi perhatian para peminat pentas komedi tanah air.

Peserta yang terdiri daripada tiga buah negara iaitu Malaysia, Indonesia dan Singapura ini akan menjalani persembahan selama 11 minggu. Persembahan minggu pertama dengan keputusan tiada penyingkiran manakalah minggu seterusnya berlaku penyingkiran. Siapakah yang bakal tersingkir pada malam ini? Ikuti kami dalam siaran langsung persembahan lucu mereka yang pasti mencuit hati. Jangan lupa untuk mengundi peserta yang paling anda minati.


Jadual Maharaja Lawak Mega Musim 2019

Tarikh: Bersiaran Setiap Jumaat Bermula 25 Oktober

Masa: 10:00 malam

Vanue: Royal Teater Shah Alam

Format Pertandingan: 70% markah adalah daripada juri tetap/jemputan dan 30% adalah undian daripada penonton.

Senarai Peserta Maharaja Lawak Mega 2019


Siaran Live Persembahan Mingguan

“pautan live akan diletakkan pada masa persembahan telah bermula”


Persembahan Mingguan Lanun Maharaja Lawak Mega 2019

Keputusan Mingguan Lanun Maharaja Lawak Mega 2019

Permbahan Lanun Maharaja Lawak Mega 2018 kini berada di peringkat peringkat akhir yang mana tinggal sahaja lima kumpulan/individu pelawak yang akan tampil membuat persembahan di pentas Mini Teater malam ini.

Persembahan separuh akhir lepas dengan tema parodi dan duit menyaksikan keputusan tanpa penyingkiran dilakukan. Malam ini akan menampilkan Zero, Bocey, Shiro, Puteh dan Dzawin di atas pentas untuk membuat persembahan kepada seluruh peminat rancangan Lanun Maharaja Lawak Mega musim 2018.

Keputusan –

Kedudukan Peserta Hadiah
JUARA RM500,000
NAIB JUARA RM250,000
TEMPAT KETIGA RM150,000
TEMPAT KEEMPAT RM50,000
TEMPAT KELIMA RM15,000

 

7 Comments

Comments are closed.