Live Streaming Kedah vs Selangor Liga Super 26.5.2018

live streaming kedah vs selangor

Saksikan Live Streaming Kedah vs Selangor. Siaran langsung perlawanan antara dua pasukan yang hebat malam ini pasti mengujahkan anda. Kedua-dua pasukan akan merebut gelaran kejuaraan dalam siri perlawanan Liga Super musim 2018. Siapakah yang bakal bergelar juara? Pasti kedua-dua pasukan akan melakukan aksi terbaik untuk mendapatkan kedudukan dalam Liga Super 2018.

Video Live Keputusan

Tuan Rumah 10:00PM Pengunjung
Selangor 0 – 0 Kedah

Video Live Streaming Perlawanan

“akan diletakkan sekiranya terdapat pautan video live yang disediakan di internet”

Saluran Alternatif Live Bola Sepak Malaysia: Livesukan.Com


Berikut adalah butiran Jadual Perlawanan Kedah vs Selangor:

Tarikh: 26 Mei 2018 (Sabtu)

Masa: 10:00 malam

Tempat: Stadium KLFA


KEDUDUKAN TERKINI CARTA LIGA SUPER 2018

Kedah merupakan pasukan yang sedang mendominasi kedudukan carta yang mana pasukan tersebut menyimpan rekod perlawanan menang dan seri sahaja. Semua perlawanan yang dilalui oleh pasukan itu tidak pernah kalah. Pada malam ini, Kedah bakal berentap dengan pasukan Selangor yang mana merupakan pasukan yang tidak boleh dipandang ringan memandangkan Selangor mempunya pemain hebat.

Lokasi perlawanan malam ini memberi kelebihan kepada pasukan Kedah namun Selangor bukanlah pasukan yang boleh dipandang ringan.  Adakah Kedah mampu menaikkan mata terkumpul melalui perlawanan malam ini. Selangor bukanlah pasukan yang mudah diramal. Saksikan perlawnan itu pada malam ini secara live streaming Kedah vs Selangor. Beberapa perlawanan lain juga boleh ditonton dalam pautan jadual yang disediakan di atas.