Live Streaming JDT vs Terengganu Piala Malaysia 20.10.2018

live streaming jdt vs terengganu tm piala malaysia

Live Streaming JDT vs Terengganu TM Piala Malaysia 2018. Separuh akhir kedua mempertemukan pasukan Harimau  Selatan dan Terengganu ke gelanggan Piala Malaysia setelah kedua-dua pasukan itu berjaya mengharungi peringkat suku akhir.

Live Keputusan

Tuan Rumah 9:00 PM Pengunjung
Terengganu 0 – 0 JDT

Video Live Streaming

“video live akan disiarkan sekiranya ada pautan disediakan dalam internet”

Saluran Alternatif: Sukan Live Video Bola Sepak Malaysia


Butiran Perlawanan JDT vs Terengganu TM Piala Malaysia 2018

Tarikh: 20 Oktober 2018 (Sabtu)

Masa: 9:00 malam

Tempat: Stadium Tan Sri Dato’ Hj Hassan Yunos, Larkin

Kedudukan Terkini Carta Piala Malaysia 2018


Ulasan Ringkas

JDT telah dikejutkan oleh pasukan Terengganu apabila bolos 1 gol sehingga tamat perlawanan separuh akhir pertama. Ini menyebabkan pasukan JDT harus mendapatkan sekurangnya 2 gol pada perlawanan separuh akhir kedua nanti.

Harimau Selatan berjaya mengharungi peringkat suku akhir setelah berjaya menewaskan pasukan Pahang. JDT juga melalui detik sukar untuk mendapat kelayakan ke suku akhir apabila bermain dengan prestasi yang merisaukan di peringkat saingan kumpulan. Akhirnya setelah berjaya menumpaskan Pahang, kini JDT kembali fokus dalam peringkat separuh akhir untuk mendapatkan final.

Manakalah pasukan Terengganu pula sedikit merasa rendah diri kerana kali ini terpaksa berhadapan dengan pasukan JDT di peringkat separuh akhir. Saksikan live streaming JDT vs Terenggan TM Piala Malaysia musim 2018

Kedudukan Terkini Carta Piala Malaysia 2018