7 Tanda Ini Anda Mungkin Seorang Gay! AWAS! Wanita

7 tanda ini anda mungkin seorang gay
Portrait of gay couple

Tidak kesah sama ada diri anda sendiri, atau seseorang yang bergelar suami. 7 tanda ini anda mungkin seorang gay yang pasti membuat anda terpana petir merasa rimas gelisa dan seram. Mungkin dia yang memiliki tanda ini adalah rakan sebilik, suami, adik beradik, atau diri anda sendiri!

Tanda-tanda seseorang itu adalah gay

1) Kelihatan ghairah dan tertarik dengan objek fizikal sejenis seperti otot, punggung, malah kemaluan sejenis. Sama ada gambar atau real, seseorang yang ada sifat gay akan menunjukkan minatnya pada objek tersebut.

2) Memiliki selera yang sangat pelik dalam fesyen. Pertamanya sangat teliti pada berpakaian. Keduanya, apabila bersiap sebelum keluar rumah, akan mengambil masa yang sangat lama. Kelihatan obses dalam fesyen, teliti dan suka mengkritik hal-hal pakaian meskipun perkara kecil.

3) Sering menatap malah membuat eye contact dengan lelaki lain semasa bersama anda. Mungkin para isteri harus memerhati gelagat suami ketika duduk bersama. Sekiranya perhatian suami anda ke arah mata lelaki lain, dengan kekerapan yang banyak, mungkin itu menandakan suami anda seorang gay.

4) Kebanyakan lelaki gay suka berlagak seperti seorang retis, fantastik, menonjol malah seperti seorang diva. Nilaikan kepada siapa dia mengidolakan. Lelaki gay suka menjadikan seseorang selebriti lelaki yang sasa, kacak, dan seksi sebagai idola. Lebih-lebih lagi jika mereka suka mengumpul koleksi gambar lelaki. Itulah tanda-tanda seorang gay.

5) Mempunyai kawan-kawan lelaki yang apabila bersama akan berkelakuan pelik seperti sering bertatapan wajah, suka bercerita secara rahsia, bersentuhan manis (ramas-ramas) malah akan berpelukan. Kelakuan mereka apabila dilihat membuat anda merasa paranoid, rimas dan curiga.

6) Tanda lelaki gay sukakan kelengkapan kosmetik, kecantikan, malah kosmetik lengkap. Mereka sangat suka memelihara fizikal. Muka, badan, dan alat sulit. Ada kalanya suka menghabiskan masa yang sangat lama dalam bilik semata-mata merawat ketampananya.

7) Lelaki gay suka apabila lelaki lain memerhatinya. Sedangkan lelaki normal suka apabila lawan jenis memerhatinya. Sekiranya anda mempunyai perasaan yang tinggi akan perhatian lelaki, awas…mungkin anda gay. Buat para isteri, sekiranya suami anda mendambakan perhatian lelaki lain, ertinya bendera merah wajib dikibarkan.

Selain 7 tanda ini anda mungkin seorang gay, ada banyak lagi tanda yang boleh disenaraikan namun sebenarnya yang lebih mengetahui adalah diri anda sendiri. Janganlah jadi gay. Sayangilah ibu bapa anda, dan sayangilah isteri anda.

Mr.Seeker